top of page

Denne siden vises ikke nå, og trenger sannsynligvis ikke å være med, siden styret er nevnt på siden "Om oss". 

Interimstyret

John Bråthen

Daglig leder

 

John Bråthen er en av Bambles mange ildsjeler og har en lang erfaring som kommer godt med når han bidrar til utviklingen Bamble kommune.

 

John startet karrieren sin som butikkansatt da han var 16 år. Han har lang erfaring innen dagligvare, klær og interiørhandel, og har blant annet drevet egne butikker på Stathelle, i Porsgrunn, Skien, Larvik og Oslo. Han etablerte Intertøy Norge AS, som er Norges 3. største grossist innen leketøy, og har vært involvert i både kjedene Ringo og Sokrates, med oppgaver i strategi, kjedeutvikling og profilering. Han var også daglig leder i EMFI AS med 130 butikker, involvert i kjøp og drift av Vågslid Høyfjellshotell og utvikling av Vågslidtun AS med 60 leiligheter.

Bråthen_edited.jpg
Nils egel_redigert_edited.jpg
Nils-Egel Nilsen

Styremedlem

 

Nils-Egel ble ansatt i Langesund Fisk allerede da han var 15 år og jobbet videre hos Funnemark bilforretning i Porsgrunn i 20-åra. Han har lang erfaring fra industrien i Hydro Landbruk på Herøya og i HMS-avdelingen i Yara. i 34 år var han fagforeningsleder i Norsk Hydro landbruk, og opp gjennom har han være leder av Langesund vel, Bamble Arbeiderparti, Langesund Utviklings Råd, Langesundskonferansen, involvvert i Langesunds Sjømat og Fiskefestival og styremedlem i Langesund Turistservice.

 

Med andre ord er dette en kar som brenner for Langesund, med mange års erfaring innen flere arbeidsfelter. Han er en verdifull ressurs for å styrke Bamble kommune.

Hans Ødegård

Styremedlem

 

Hans har lang erfaring innen næringspolitisk virksomhet, organisasjonsarbeid og er folkevalgt i Bamble kommune. I mange år jobbet han i prosessindustrien for blant annet Hydro Porsgrunn, INEOS Bamble og Borealis Rønningen, samt sittet i styret for sistnevnte og REC.

 

Med en klar stå-på-vilje og initiativ har Hans vært involvert i blant annet Bamble kommune, partiet Rødt Bamble, Falkåsen Borettslag, Mental Helse Telemark, Stiftelsen for utleieboliger, Bamble og Omegn Internasjonale Forening og mange flere.

Hans Ødegård_redigert.jpg
Bjørn_Heggem_redigert.jpg
Bjørn Røbech Heggem

Styremedlem

 

Einar Kristiansen

Styremedlem

 

Einar Kristiansen_redigert.png
bottom of page